Hoe stel ik mijn mailprogramma in?

Voor het instellen van je e-mail op je eigen computer, tablet of smartphone gebruik je onderstaande gegevens:

Gebruikersnaam: Je complete e-mailadres
Wachtwoord: Zoals je hebt ingesteld in de Online beheeromgeving
Server voor inkomende mail: Zie "Instellingen > E-mailaccounts" in de Online beheeromgeving
Server voor uitgaande mail: Zie "Instellingen > E-mailaccounts" in de Online beheeromgeving

Let op: het instellen van je e-mail in bijvoorbeeld Outlook (Express) of Thunderbird werkt alleen als je je e-mailaccount hebt ingesteld als "Zelfstandige mailbox".

Problemen bij het instellen van je mail

Lukt het instellen niet? Lees dan deze pagina goed door: Het instellen van de mail lukt niet. Wat nu?