Hoe stel ik mijn mail in in Windows Live Mail?

Door middel van het stappenplan in deze handleiding kun je eenvoudig en snel je emailprogramma aanpassen.

1. Kies Start >> E-mail
  2. Klik op 'E-mailaccount toevoegen'
  3. Als de wizard start zie je een scherm dat om je naam vraagt. Vul je naam in en klik op Volgende
  4. Vul in het volgende scherm je e-mailadres in. Dus bijvoorbeeld "info@zelfproberen.nl". Klik op Volgende.
  5. Voer in het volgende scherm je POP3- en uw SMTP-servernaam in.
    Bij "server voor inkomende mail" vul je je domeinnaam in, maar zonder http://www. ervoor.
    Bij "server voor uitgaande mail" vul je je domeinnaam in, maar zonder http://www. ervoor.
  6. Klik op Volgende.
  7. Voer in het laatste scherm je gebruikersnaam (dat is je volledige e-mailadres) en wachtwoord in. Let bij het invoeren van het wachtwoord (password) op hoofd- en kleine letters. Klik Volgende.
  8. In het scherm Informatie compleet klik je op Voltooien.

Je mail is nu ingesteld, zodra je klikt op "Verzenden & Ontvangen" haal je je mail op van de server en verzend je de mail in je Postvak Uit.