Hoe stel ik mijn mail in in Outlook 2007?

Door middel van het stappenplan in deze handleiding kun je eenvoudig en snel je e-mailprogramma aanpassen.

1. Start het programma Microsoft Outlook 2007
  2. Klik op Extra
  3. Klik daaronder op Account instellingen
  4. Selecteer het tabblad Email
  5. Selecteer Nieuw
  6. Selecteer "Microsoft Exchange, POP3, IMAP of HTTP"
  7. Klik op volgende
  8. Selecteer een vinkje bij "Serverinstellingen of extra servertypen handmatig configureren"
  9. Klik op volgende
  10. Selecteer Internet E-mail
  11. Klik op volgende
  12. Bij "Naam" voer je je eigen naam in (bijvoorbeeld "John Jansen").
  13. Bij "Emailadres" voer je het door Mooiesite.nl doorgegeven e-mailadres in (bijvoorbeeld "info@zelfproberen.nl").
  14. Bij type account selecteer "POP3"
  15. Bij "server voor inkomende mail" vul je je domeinnaam in, maar zonder http://www. ervoor.
  16. Bij "server voor uitgaande mail" vul je je domeinnaam in, maar zonder http://www. ervoor.
  17. Bij "Gebruikersnaam" vul je de gebruikernsaam in, dat is je volledige e-mailadres
  18. Vink de optie "Wachtwoord onthouden" aan.
  19. Let op dat de optie "Beveiligde-wachtwoord (SPA) verificatie is verplicht" niet staat aangevinkt.
  20. Klik op OK
  21. Klik op volgende
  22. Klik op Voltooien

Je mail is nu ingesteld, zodra je klikt op "Verzenden & Ontvangen" haal je je mail op van de server en verzend je de mail in je Postvak Uit.