Hoe stel ik mijn mail in in Outlook 2007?

Door middel van het stappenplan in deze handleiding kun je eenvoudig en snel je e-mailprogramma aanpassen.

1. Start het programma Microsoft Outlook 2007
  2. Klik op Extra
  3. Klik daaronder op Account instellingen
  4. Selecteer het tabblad Email
  5. Selecteer Nieuw
  6. Selecteer "Microsoft Exchange, POP3, IMAP of HTTP"
  7. Klik op volgende
  8. Selecteer een vinkje bij "Serverinstellingen of extra servertypen handmatig configureren"
  9. Klik op volgende
  10. Selecteer Internet E-mail
  11. Klik op volgende
  12. Bij "Naam" voer je je eigen naam in (bijvoorbeeld "John Jansen")
  13. Bij "Emailadres" voer je het door Mooiesite.nl doorgegeven e-mailadres in (bijvoorbeeld "info@zelfproberen.nl")
  14. Bij type account selecteer "POP3"
  15. Bij "server voor inkomende mail" en "server voor uitgaande mail" vul je de serveradressen in dat je vindt via "Instellingen > E-mailaccounts" in de Online beheeromgeving van je website
  16. Klik op OK
  17. Klik op volgende
  18. Klik op Voltooien

Je mail is nu ingesteld, zodra je klikt op "Verzenden & Ontvangen" haal je je mail op van de server en verzend je de mail in je Postvak Uit.