Hoe stel ik mijn mail in in Outlook 2003?

Door middel van het stappenplan in deze handleiding kun je eenvoudig en snel je e-mailprogramma aanpassen.

1. Start het programma Outlook
  2. Klik op Extra
  3. Klik daaronder op Email accounts
  4. Klik op volgende
  5. Selecteer "Een nieuw e-mail account toevoegen"
  6. Klik op volgende
  7. Selecteer "POP3"
  8. Klik op volgende
  9. Bij "Naam" voer je je eigen naam in (bijvoorbeeld "John Jansen").
  10. Bij "Emailadres" voer je het door Mooiesite.nl doorgegeven e-mailadres in (bijvoorbeeld "info@zelfproberen.nl").
  11. Bij "Gebruikersnaam" vul je de gebruikernsaam in, dat is je volledige e-mailadres.
  12. Vink de optie "Wachtwoord onthouden" aan.
  13. Bij "server voor inkomende mail" vul je je domeinnaam in, maar zonder http://www. ervoor.
  14. Bij "server voor uitgaande mail" vul je je domeinnaam in, maar zonder http://www. ervoor.
  15. Let op dat de optie "Aanmelden met beveiligd-wachtwoordverificiatie" niet staat aangevinkt.
  16. Klik op volgende

Je mail is nu ingesteld, zodra je klikt op "Verzenden & Ontvangen" haal je je mail op van de server en verzend je de mail in je Postvak Uit.