Hoe voeg ik in één keer een lijst met adressen toe aan de mailingmodule?

Het direct zelf toevoegen van een lijst met adressen is niet mogelijk. Dat heeft te maken met de wetgeving rond het het versturen van mailings. Als je zeker weet dat je voldoet aan de SPAM wetgeving, kunnen wij je helpen met het eenmalig toevoegen van een adreslijst. Dat werkt als volgt:

  1. Controleer of je voldoet aan de eisen zoals die zijn gesteld door de OPTA: Regels voor verzenders van e-mailberichten.
  2. Mail ons een Excelbestand met daarin alle e-mailadressen onder elkaar (let op: alleen e-mailadressen, dus geen namen).
  3. Wij voegen het bestand toe aan de database en geven je een seintje als dat gebeurd is.

Het eenmalig toevoegen van een adressenlijst kunnen we in een half uur voor je doen en kost eenmalig €30 excl. BTW. Er zit echter een zeker risico aan: als blijkt dat je niet voldoet aan de SPAM wetgeving, hebben andere klanten die vanaf dezelfde server mailings versturen daar last van. Vandaar dat we de volgende afspraak met je maken: als er “onevenredig veel” klachten/afmeldingen terugkomen, is het niet langer mogelijk de mailingmodule te gebruiken. Let dus goed op dat je geen willekeurige/onrechtmatig verkregen adressen aan je mailinglijst toevoegt.

Je kunt de adressen ook één voor één handmatig  zelf toevoegen aan de mailinglijst. Ieder adres dat je toevoegt ontvangt daarvan keurig bericht.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen