Kan ik pagina's ook afschermen met een wachtwoord?

Ja, je kunt individuele pagina's beveiligen met een wachtwoord. Dat kan op 2 manieren:

1. Een centraal wachtwoord voor iedere beveiligde pagina
  2. Een eigen wachtwoord instellen voor iedere beveiligde pagina

Een centraal wachtwoord voor iedere beveiligde pagina

Wil je iedere beveiligde pagina met hetzelfde wachtwoord beveiligen, stel dat dan in via Instellingen > Beveiliging in de Online beheeromgeving. Kies daar de optie "Centraal wachtwoord", voer het gewenste wachtwoord in en selecteer de te beveiligen pagina's.

Kies je voor de optie "De complete website afschermen" dan wordt de hele website afgeschermd, waardoor bezoekers niets (dus ook geen menu's, topafbeelding, etc.) meer kunnen zien zonder het wachtwoord in te voeren.

Een eigen wachtwoord instellen voor iedere beveiligde pagina

Wil je niet iedere beveiligde pagina afschermen met hetzelfde wachtwoord, kies dan op de pagina Instellingen > Beveiliging voor de optie "Decentraal wachtwoord" en klik op "Opslaan". Je stelt het wachtwoord nu via de instellingen van de te beveiligen pagina zelf. Klik op de pagina Inhoud achter de naam van de betreffende pagina op het tandwieltje.

Zie ook: Kan ik mijn website ook tijdelijk offline zetten?