Hoe stel ik mijn mail in in Outlook Express?

Door middel van het stappenplan in deze handleiding kun je eenvoudig en snel je e-mailprogramma aanpassen.

1. Start Outlook Express
  2. Klik op Extra
  3. Klik daaronder op Accounts
  4. Klik op het tabblad E-mail
  5. Klik rechts op de knop Toevoegen
  6. Klik daarachter op E-mail
  7. Nu wordt de Wizard Internet Verbinding geopend
  8. Vul je naam (bijvoorbeeld "John Jansen") in en klik daarna op Volgende
  9. Vul daarna je volledige e-mailadres (bijvoorbeeld info@zelfproberen.nl) in en klik weer op Volgende
  10. Je komt in het scherm E-mailservernamen
  11. Bij "server voor inkomende mail" vul je je domeinnaam in, maar zonder http://www. ervoor
  12. Bij "server voor uitgaande mail" vul je je domeinnaam in, maar zonder http://www. ervoor
  13. Klik op volgende
  14. Je bent nu in het scherm Aanmelding bij Internet E-mail
  15. Vul bij "accountnaam" je gebruikersnaam in, dat is je volledige e-mailadres.
  16. Vul ook het wachtwoord in dat je van Mooiesite.nl hebt ontvangen
  17. Plaats een vinkje bij de optie Wachtwoord onthouden
  18. Klik op Volgende

Je mail is nu ingesteld, zodra je klikt op "Verzenden & Ontvangen" haal je je mail op van de server en verzend je de mail in je Postvak Uit.