Hoe stel ik mijn mail in in Mozilla Thunderbird?

Door middel van het stappenplan in deze handleiding kun je eenvoudig en snel je e-mailprogramma aanpassen.

1. Open "File"
  2. Kies New -> Account
  3. Selecteer "Email account"
  4. Klik op Next
  5. Bij "Your Name" voer je je eigen naam in. Bijvoorbeeld "John Jansen"
  6. Bij "Email address" voer je je e-mailadres in. Bijvoorbeeld "info@zelfproberen.nl"
  7. Klik op next
  8. Selecteer "POP"
  9. Bij "Incoming server" vul je je domeinnaam in, zonder het deel http://www. ervoor
  10. Klik op next
  11. Bij "Incoming User Name" vul je de gebruikernsaam in, dat is je volledige e-mailadres
  12. Klik op next
  13. Bij "Account Name" vul je een omschrijving in die je voor dit account wil gebruiken. Bijvoorbeeld "Mooiesite.nl mail "
  14. Klik op next
  15. Je krijgt nu de overzichtspagina met al je gegevens te zien. Klik op Finish

Je mail is nu ingesteld.