Hoe stel ik mijn mail in op mijn iPhone / iPad?

Door middel van het stappenplan in deze handleiding kun je eenvoudig en snel je e-mailprogramma  aanpassen.

1. Open je internetbrowser Safari
  2. Ga naar http://[jouwsitenaam]/webmail (bijvoorbeeld http://www.zelfproberen.nl/webmail  )
  3. Login met je gebruikersnaam (dat is je volledige emailadres in kleine letters) en je wachtwoord. Let bij het invoeren van het wachtwoord  (password) op hoofd- en kleine letters
  4. Klik rechtsbovenin op Instellingen en vervolgens links op Mobile
  5. Klik op 'deliver e-mail, contacts and calendar settings on your iOS device'
  6. Er verschijnt een venster waarin je op 'Installeer' klikt om het emailaccount automatisch toe te voegen.
  7. Een volgend venster verschijnt met een extra bevesting, klik hier op Installeer Nu
  8. Het profiel is geïnstalleerd. Klik op gereed om af te ronden.

Je mail is nu ingesteld en is via de emailapplicatie op je iPhone/iPad benaderbaar.

Meer mailadressen?

Met deze automatische installatie kun je 1 emailadres per domeinnaam instellen op je iPad/iPhone. Wanneer je meerdere emailadressen wilt toevoegen van dezelfde domeinnaam, zul je deze zelf handmatig moeten instellen. Gebruik daarvoor deze gegevens: Hoe stel ik mijn mailprogramma in?