Ik wil graag een video op mijn website zetten, kan dat?

Ja, dat kan. Je kunt video's op je website tonen van één van de volgende sites:

- youtube.nl
- metacafe.com
- vimeo.com

Bij het bewerken van een weblogartikel of pagina zie je in het linkermenu een lijst van alineatypen die je op je website kunt plaatsen:

- Standaardalinea
- Fotoalbum
- Contactinformatie
- Contactformulier
- Googlemap
- Video
- Mp3-speler
- Documenten
- HTML
- Facebook Reactiebox
- Kalender
- Geavanceerd formulier

Klik in dat menu op "Video" en plak daar het internetadres van de video (dat begint met https://), geef de alinea een titel en klik op "Opslaan". De video kan nu rechtstreeks vanaf je website worden afgespeeld.