Hoe komt het dat het niet lukt om afbeeldingen te uploaden in Google Chrome?

Dit probleem schijnt zich alleen voor te doen in Google Chrome en wordt vermoedelijk veroorzaakt door een ad- of pop-upblocker. We kunnen op afstand helaas niet zien welke extensie het probleem veroorzaakt, maar we hebben wel 2 mogelijke oplossingen voor je:

1. Probeer het in een andere browser:
    1. Internet Explorer
    2. Firefox
    3. Safari
    4. Opera
  2. Controleer de geïnstalleerde extensies in Google Chrome. Dat doe je door in de adresbalk van Chrome het volgende internetadres in te tikken: chrome://extensions